КОББ КАНТИ, Джорджия. - Джъстин Кълпепър, племенникът на Шанън Алън,

...
КОББ КАНТИ, Джорджия. - Джъстин Кълпепър, племенникът на Шанън Алън,
Коментари Харесай

Сутрешният джогинг на мъжа се превръща в ужасяващ, след като съседът на Остел стреля с пушка по него

КОББ КАНТИ, Джорджия. - Джъстин Кълпепър, племенникът на Шанън Алън, тренираше за боксов мач, когато потегли за джогинг в нейното поделение в Остел към 8:30 сутринта в четвъртък.

25-годишната се намирала на към пресечка от вкъщи си, когато нейният комшия, Алехандро Авелданес, съгласно известията стрелял с пушка по него.

„ Той стартира да бяга “, изясни Алън. „ Той изтича около индивида и идващото нещо, което усети, беше изстрел. Той се обърна и имаше мъж, който държеше пушка, махаше с нея, споделяше му да се махне, да се маха отсам. “

Алън сподели, че нейният племенник е обиколил блока. Когато се доближил до дома й, той видял Авелданез в колата си пред дома й. Нейният племенник изтича вътре и сподели на Алън какво се е случило.

„ Видях индивида от моя горен етаж, тъй като се обличах “, сподели Алън, „ подготвяйки се за моя ден. И в действителност го видях, само че Не мислех за това, до момента в който племенникът ми не пристигна в къщата и сподели, че този човек стреля по него. "

Алън сподели, че мъжът е липсващ, когато слязоха долу. Те се качиха в колата си, с цел да се насочат към къщата му.

„ Продължих да се пробвам да се отдръпна от алеята си и този човек спря в задънената улица пред дома ми и ме помоли да го направя племенникът ми живее с мен ", сподели Алън. „ И аз споделих: „ Какво значение има? “ И той ме попита още веднъж и аз споделих: „ Обаждам се на полицията. “

Полицията на окръг Коб реагира на мястото и арестува Авелданез. Обвиниха го в по неволя държание, което е закононарушение. Алън има вяра, че би трябвало да бъде изправен пред по-сериозни обвинявания.

„ Абсолютно, тъй като това можеше да е животът на племенника ми. Това можеше да свърши извънредно. Племенникът ми просто тичаше и какво ще стане, в случай че гаражът ми не беше подготвен? Страх ме е да си помисля, че в случай че гаражът ми не беше подготвен, тогава племенникът ми щеше да се рови на входната врата и той щеше да го простреля в гърба. “

Авелданез е свободен против гаранция.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР