Коалицията се провали по причина, че нямаше ясно обединение между

...
Коалицията се провали по причина, че нямаше ясно обединение между
Коментари Харесай

Андрей Гюров: С добра медиация от страна на ДБ можем да излезе от политическата криза

Коалицията се провали по причина, че нямаше ясно обединяване сред цели и дела. Оказа се, че в нея има двойни сътрудници. Грешки имаше и от двете страни, само че не би трябвало да ни отклоняват от верния път. Това съобщи депутатът от Политическа партия Андрей Гюров в студиото на Би Ти Ви.

Изборите нас не ни тормозят. Политическа партия получава сериозна поддръжка. Но дали това е най-държавническото решение. Защо би трябвало да се вкарва страната в политическа рецесия, която ще провали решаването на значими за страната страна, попита той.

Сега на ход е президентът. Той даде обещание да забави процедурата, това е добре, само че е значимо дали опозицията ще се окаже виновна, с цел да влиза в залата и да работим по съответните закони. Да настъпваш една и съща мотика няколко пъти, не е добър симптом. Но в тази политическа рецесия има нещо положително и това е, че маските паднаха. Избирателите ще покажат дали Има Такъв Народ ще получат още веднъж тяхната поддръжка. (…) Ние не можем да приказваме с Борисов, Трифонов, Пеевски. С Ива Митева беседваме не един път по законодателните промени. Ние не се фокусираме върху персони и имена, а върху законодателни промени, с които се ангажирахме пред жителите. При една добра медиация от страна на Демократична България, не изключвам да се намерят решения за излизане от тази политическа рецесия, разяснява Гюров.

Той уточни, че с президентската институция ги сплотява виновното отношение към страната, само че имат съществени разлики във външно-политическите позиции.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР