Коалицията БСП-За България, ЛЕВИЦАТА! и други партии и организации с

...
Коалицията БСП-За България, ЛЕВИЦАТА! и други партии и организации с
Коментари Харесай

Коалицията БСП-За България, ЛЕВИЦАТА! и други партии, с кандидат за столичен кмет Ваня Григорова, откри предизборната си кампания

Коалицията " БСП-За България ", " ЛЕВИЦАТА! " и други партии и организации с претендент за столичен кмет Ваня Григорова, откри предизборната си акция на естрадата в Борисовата градина.

На сцената се качиха и претендентите за общински съветници и за районни кметове, и представители на лявото обединяване в София, заяви Българска телеграфна агенция

От през днешния ден тръгваме за победа, тъй като София е за всички, съобщи Григорова. Номер 86 е рейсът, който потегля от " Малашевци ", минава през " Надежда " и стига до " Свобода ", сподели тя и добави, че ще им донесе успеха.

Григорова сподели, че постоянно в медиите я питат за какво един синдикалист се кандидатира за кмет, само че някак не чува да задават по-резонния въпрос - за какво един милионер се кандидатира за кмет. " Призовавам още на следващия ден милионера на спор, където и когато реши ", съобщи тя.

Председателят на БСП-София Иван Таков сподели, че Ваня е " не назначен, не посочен, не изтъргуван, а същински претендент за хората ". Председателят на АБВ-София Христо Колев съобщи, че са единствената същинска опция на " сглобката " и ще я бутнат.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР