Коалицията “Български патриоти” регистрира листите си за предстоящите избори в

...
Коалицията “Български патриоти” регистрира листите си за предстоящите избори в
Коментари Харесай

Българските патриоти регистрираха листите си в Пловдив и областта

Коалицията “Български патриоти” записва листите си за идните избори в Пловдив град и Пловдив област. Обединението на Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ излъчи за водачи в града и региона надлежно Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация и Борис Ячев от НФСБ.

“Целта на обединението е да бъде представител на изчезналото в 45-тия парламент дясно обединяване, което да брани български ценности” това сподели водачът в листата на Български патриоти в Пловдив-град Александър Сиди.

Втори в листата на Български патриоти за град Пловдив ще е Недко Кузманов от партия Воля, а трети Костадин Гаров от НФСБ.

Борис Ячев, водач на листата в Пловдив-област съобщи, че на идните избори от патриотите ще разчитат на младежи и на хора с опит в районното ръководство.

Втори в листата на обединяването за региона е Светлозар Янков, ръководител на Карловското Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в града, трети е Стефан Аксиев от ВОЛЯ

Александър Сиди показа, че единствената обединението, която може да бъде направена е с “българския народ”. “Ще ме питате дали ще сме патерица на ГЕРБ, тъй като то е нещото, което най-често ни питат. Искам да ви кажа, че в границите на 44-то Народно събрание обединението “Обединени патриоти” беше най-големият критик на управлението”.

“На предишните избори ние казахме единствено с кого няма да се коалираме, този път няма и това да създадем. “Български патриоти” сме подготвени да бъдем тежка и градивна опозиция” съобщи Александър Сиди във връзка бъдещата настройка на 46-то Народно събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР