Коалиция Вън от Европейския съюз и НАТО настоява за независима

...
Коалиция Вън от Европейския съюз и НАТО настоява за независима
Коментари Харесай

Патриотична коалиция влиза в изборната битка да ни спасява от ЕС и НАТО

Коалиция " Вън от Европейския съюз и НАТО " упорства за самостоятелна и суверенна страна, която да не е подвластна от никого и в която българите да вземат решение какво да се случва. От обединението желаят държавните управления на България да вземат решение бъдещето на страната, а не да бъдат подвластни от други страни.

На конференция в Българска телеграфна агенция от обединението се дефинираха като лявоцентристка, патриотична и евроскептична групировка. Коалицията се съставлява от Георги Манолов и Светозар Съев , в нея се включват още пет дребни партии и ще се яви на предварителните парламентарни избори на 2 април. Коалицията ще направи всичко допустимо България да има повече действителна народна власт, естествен бизнес, обикновено опазване на здравето, което не е подчинено на бизнес интерес, обикновено обучение, естествена просвета и естествен спорт.

Коалицията се афишира срещу Европейски Съюз и НАТО с мотив, че съюзът води целенасочена политика на съсипия в Европа. НАТО не е защитителен съюз - нямаме войска, армията ни е унищожена, нямаме съществено въоръжение и сме жертва на останалите страни, съгласно обединяването.
 С апел
С апел " Избери свободата " Възраждане нападна първото място на изборите

Костадинов съобщи, че хора от ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България се подписвали в референдума му срещу еврото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР