Коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България и Спаси София закри

...
Коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България и Спаси София закри
Коментари Харесай

ПП-ДБ и “Спаси София” закриха предизборната си кампания

Коалиция “Продължаваме смяната - Демократична България ” и Спаси София ” закри акцията си за локалните избори, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Призовавам хората да гласоподават на 29 октомври, тъй като балотаж за общински съвет няма. Изключително значимо е да ни поддържат с бюлетина 85, с цел да може всички политики, които сме споделяли в последните няколко месеца да имаме инструментите да ги осъществяваме, за което би трябвало кмет, мощен тим от районни кметове и доста положително посланичество в общинския съвет.

Това съобщи пред БГНЕС претендентът за кмет на София от ПП-ДБ („ Спаси София “) Васил Терзиев.

“Приоритетите си за разлика от всички други споделяме от 27 юни. Месеци наред сме прекарали на терен, неведнъж обиколихме София ”, означи той и прикани хората да не бъдат апатични. “Това какво ще извършите на 29 октомври има голямо отношение към това какво ще се случи в идващите четири години като ръководство на този град, а това касае всеки един от вас, родителите ви, децата ви. Не бъдете пасивни ”, прикани Терзиев.

Първият в листата на обединяването Борис Бонев разяснява, че се намираме на прага на исторически избори в София. “Не всеки ден човек има опцията да отстрани едно 18-годишно непоносимо и позорно ръководство. Нещо, което ние имаме цялостната упоритост и сили да създадем тази неделя ”, уточни в отговор на въпрос на БГНЕС.

Бонев добави, че имат потребност от поддръжката на хората, които желаят тази цел да се осъществя. Бонев прикани жителите да излязат и да гласоподават и акцентира: “Не се тормозете от изборните операции и внушения, които ГЕРБ и Пеевски се пробват да създадат през днешния ден ”.

“Те ви споделят, че вашият принтер може да стане печка. Колкото това може да се случи, толкоз и могат да бъдат манипулирани нещата по метода, по който ви го изясняват ”, добави Терзиев. Той благодари на всички софиянци, които са се срещнали с него и екипа му и са се срещнали с решенията, които оферират, само че и също така са задали редица въпроси и са изказали своята гражданска позиция.

Съпредседателят на ПП-ДБ уточни, че през днешния ден сме видели огромни предизборни циркове. “Всичко това значи единствено едно, че смяната идва в локалната власт ”, безапелационен е той. Според него кандидат-кметовете на ПП-ДБ са хората, които имат вяра, че могат да създадат градовете доста по-хубави за живот. “Надявам се след първи и втори тур България да е друга. Много хора да се радват, че смяната е пристигнала в техния град, тъй като те са го създали ”, сподели още Петков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР