Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за 13 МИР в РИК-Пазарджик.

...
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за 13 МИР в РИК-Пазарджик.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в РИК-Пазарджик, Екатерина Захариева отново е водач

Коалиция ГЕРБ-СДС записва листата си за 13 МИР в РИК-Пазарджик. Водач на листата за следващ път ще бъде Екатерина Захариева. На регистрацията участваха регионалният координатор на ГЕРБ-Пазарджик и ръководител на Общински съвет-Пазарджик Найден Шопов, който този път няма да бъде измежду претендентите за народни представители.
 
Присъстваха още регионалният координатор на МГЕРБ-Пазарджик и общински консултант от Пазарджик Борис Владов, общинският началник на ГЕРБ-Пазарджик Борис Димитров, представителят на Съюз на демократичните сили Малина Консулова-Златева, общинският консултант от Общински съвет-Пазарджик Йордан Кожухаров, както и немалка част от останалите претенденти от обединението.
 
В записаната цялостна листа място намират познати и изтъкнати лица от партията на общинско и регионално равнище, както и представители на гражданската квота – всеки от тях с потвърдена експертиза и опит. Седем са дамите, а девет са мъжете. Сред претендентите седем са адвокати, а от останалите професионални класи представители ще имат и икономисти, педагози, лекари, аграрни производители и други.
 
Водачът на листата Екатерина Захариева благодари след регистрацията за доверието на Изпълнителна комисия, че още веднъж ѝ гласоподава доверието да бъде лидер на листата в Пазарджик.
 
Захариева разяснява още: " ГЕРБ-СДС в област Пазарджик си слага за цел безапелационна победа пред втория, даже с резултат по-висок от тези, които ни дават социологическите организации. Време е да съставим политическо държавно управление, с цел да се спрат тези опити. Ясно за всички жители е, че ще има съдружно ръководство и е извънредно време да се научим на съдружна просвета. Ние от ГЕРБ-СДС имаме съдружна просвета и разбираме, че се нуждаем от съдружно съглашение, с цел да е ясно кой носи отговорност, какъв е механизма за взимане на решения ".
 
Ето и цялостния лист с претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС за 13 МИР-Пазарджик:
1. Екатерина Захариева – правист
2. Валери Вълков – инженер
3. Дафинка Семерджиева – юрист, гражданска квота
4. Стефан Мирев – правист
5. Борис Владов – правист
6. Борис Димитров – икономист
7. Николай Ангелов – електроинженер
8. Малина Консулова-Златева – юрист, Съюз на демократичните сили
9. Йордан Кожухаров – юрист
10. доктор Илиян Траянов – д.м. – доктор
11. Гергана Сеферинкина – началник превоз, гражданска квота
12. Светослав Рашайков – икономист
13. Илия Минчев – възпитател, гражданска квота
14. Елена Абаджиева – правист
15. Росица Георгиева – туристически сътрудник, гражданска квота
16. Таня Генурова – аграрни производител, гражданска квота
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР