Коалиция БСП за България“ представи всички кандидати за народни представители

...
Коалиция БСП за България“ представи всички кандидати за народни представители
Коментари Харесай

БСП представи листата си пред варненци | Миро: Имате право на избор, гласувайте! Бюлетина 28 е добър избор!

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ показа всички претенденти за народни представители от Трети многомандатен изборен регион – Варна пред варненци на величествен концерт с присъединяване на една от най-големите модерни звезди на поп сцената – Миро.

„ Живеем в сложни и рискови времена – война наоколо до границите ни, икономическа и енергийна рецесия, риск от продоволствена рецесия и изтъняващи бюджети на семействата. Българска социалистическа партия знае по какъв начин да се оправя с рецесии, по тази причина сме към този момент на 130 години.

„ Аз съм татко на три деца и съм чиновник в частния бранш. Благодарение на работата на депутатите и министрите от левицата в предходния мандат, в бюджета на моето семейство всеки месец има с близо 200 лв. повече, откакто детските градини станаха безвъзмездни, а необлагаемият най-малко от 4500 стана 6000 лв.. И аз, както и останалите родители, чакам безплатните учебници на учениците от 1 до 12-и клас и безплатните медикаменти за децата до 14 години. От години всички приказваме за тревожнат наклонност на задълбочаваща се демографска рецесия. Българска социалистическа партия е единствената партия, която предлага действителни ограничения за преодоляване на този рисков за нацията ни развой. Ние имаме ясна стратегия за подкрепяне на младите фамилиите и майчинството “, съобщи от сцената Раличков.
„ Аз знам, че Българска социалистическа партия ще извърши тези си задължения, тъй като няма друга партия, която да се грижи толкоз доста за младежите и за децата на България с действителни дейности, не с красиво звучащи обещания “, безапелационен беше градският водач на левицата във Варна.

„ Живеем в тежки, динамични и на моменти страшни времена “, стартира изявлението си лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов. Той даде обещание едно от първите неща, които ще направи левицата в идващия мандат, е с дипломатически ходове България да взе участие в прекъсването на военните спорове.

Друг значим ангажимент, съгласно Гуцанов, е да бъдат обезпечени топлота за хората и развиване на стопанската система през настъпващата зима. Затова Българска социалистическа партия ще упорства за таван на цените на газа, тока и водата. „ Още в първите седмици ще приемем закон за изземане на свръхпечалбите на всички енергийни сдружения “, безапелационен бе лидерът на листата на обединението за Варна.

„ Ролята на Българска социалистическа партия за следващ път ще бъде на мъдрата партия, на която всеки може да разчита. Партия, която е дипломатична, и може да обезпечи разцвет и благоденствие за страната ни “, добави той.

И продължи: „ Аз съм сигурен, че ние ще осигурим това, което сме заложили в програмата си. Ще има безвъзмездни учебници за децата от 1 до 12 клас, безвъзмездни медикаменти до 14 годи, ще бъдат преизчислени всички пенсии, тъй че да са обективни за всички. “

„ Нашата партия не е инцидентно на 130 години. Ние знаем по кое време и какво да създадем, с цел да върви страната ни по-добре, с цел да се усещаме патриоти, с цел да живеем и работим в страната си, а не отвън нейните граници. Подкрепете ни на 2-ри октомври, с цел да можем да изградим тази съвременна България, която сигурен съм всеки носи в сърцето си и желае да я види за себе си и за своите деца. Пътят към успеха минава през Българска социалистическа партия с № 28! “, прикани Борислав Гуцанов.

„ Имате право на избор, гласувайте! Бюлетина 28 е добър избор! “, прикани феновете си във Варна Миро.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Пресцентър " Българска социалистическа партия за България "

Парламентарни избори 2022
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР