Коалиционното споразумение, по което преговаряха в последните десет дни ГЕРБ

...
Коалиционното споразумение, по което преговаряха в последните десет дни ГЕРБ
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение още не е подписано

Коалиционното съглашение, по което преговаряха в последните 10 дни ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ", не е подписано. Това се разбра от изказвания на кандидат-премиера Мария Габриел и члена на преговорния ѝ екип Рая Назарян след церемонията на " Дондуков " 2, съобщи " Дневник ".

На въпрос на публицисти за съглашението, което беше посочено в неделя вечер от " Продължаваме промяната - Демократична България " като същинската причина за отдръпването на ГЕРБ от постигнатото до тогава единодушие, Габриел отвърна, че го е подписала още през вчерашния ден.

След нея Назарян изясни, че в 18 ч. в понеделник (18 март) съглашението е било утвърдено от съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов и подписано от него и Мария Габриел. " След половин час останалите водачи от обединението отхвърлиха да подпишат ", сподели Назарян. Тя не посочи имена, само че в договарянията участваха съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев и водачът на ДСБ Атанас Атанасов.

От ГЕРБ оповестиха, че ще разпратят до медиите окончателния вид на съглашението.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР