Коалиционният съвет приключи и имаме пълно разбирателство. Правителството е стабилно

...
Коалиционният съвет приключи и имаме пълно разбирателство. Правителството е стабилно
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри ще има ли оставка на кабинета и Борисов

Коалиционният съвет завърши и имаме цялостно съгласие. Правителството е устойчиво и оставки няма да има. Премиерът на България е Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

По думите му отговорността на Коалиционния кабинет е огромна, защото в изискванията на рецесия е невероятно да оставят бъдещето парламентарната република да се дефинира еднолично от длъжностен кабинет на президента, без представителството на националните избраници.

"Политическа рецесия няма. Протестите съставляват единствено дребни маргинални групи, съсредоточени главно в София. Правителството си има стратегия, има икономическа тактика. На дневен ред са проблемите за справяне с рецесията поради ковид. Има и доста други цели. Така, че би трябвало да продължим да работим ", разяснява Симеонов.

Според него оставки няма да има нито септември, нито октомври. Българските жители са дали мандат и доверие на демократични избори на този парламент и държавно управление да вземат решение проблемите на обществото, които сега поради международната рецесия с пандемията са доста.

На въпрос дали на съдружния съвет са разискали дейности против противозаконните блокади, поради жалбите на хиляди гРаждани против тях, Симеонов съобщи, че по негово мнение въпросът би трябвало да бъде изрично решен.

"Трябва да се вземат крайни ограничения и да се съблюдава закона. Това е мое мнение. Дали това ще се направи зависи от Министерство на вътрешните работи ", акцентира пред ПИК зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР