ко сте от хората, които обичат да прекарват повече време

...
ко сте от хората, които обичат да прекарват повече време
Коментари Харесай

Пъстра и топла есен с новата колекция на Tommy Hilfiger за сезон есен 2023 г.


ко сте от хората, които обичат да прекарват повече време на открито, сигурно не желаете да се лишите от обичаните си занимания даже през есенния сезон. Удобството и качеството са от основно значение при по-дебелите облекла, с цел да ни обезпечат комфорт и надеждна отбрана даже в не толкоз удобни метеорологични условия. Но това не значи, че есенният ни дрешник би трябвало да е сив и отегчителен.

Вдъхновена от цветния пейзаж на щата Нова Англия, сбирката на Tommy Hilfiger за сезон есен 2023 година ни предлаганов прочит на емблематичните визии на марката от 90-те години, с цел да ни обезпечи оптимален комфорт както измежду природата, по този начин и в града. Нищо не може да ни попречи да сме на открито даже в хладните и дъждовни есенни дни. Основно място в есенната сбирка на марката заемат връхните облекла, решени в разнообразни стилове и десени. Пухеното яке New York се предлага в голям брой стилове и окраски, подобаващи за всеки усет.



С него ще се чувствате добре както в градската джунгла, по този начин и на разходка в планината. Външната част е направена от 100% рециклиран полиамид с заряд Thermolite®, който предлага първокласна рециклирана изолираност, направена от най-малко 85% текстилни боклуци и употребявани пластмасови бутилки. За почитателите на тартан принта, пухеното яке в този десен се предлага с външна част от 59% органически памук.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР