КНСБ предлага да се въведе данък богатсто за най-заможните българи,

...
КНСБ предлага да се въведе данък богатсто за най-заможните българи,
Коментари Харесай

КНСБ с идея за отделен данък за богатите

КНСБ предлага да се вкара налог " богатсто " за най-заможните българи, които да бъдат облагани за яхти, скъпи коли и вили, инфомира БНР.
КНСБ пресмята, че в случай че данъкът бъде въведен, ще донесе 300 млн. лв. в допълнение в хазната. Припомняме, че сходен налог - налог " уикенд ", беше въведен по самодейност на Владислав Горанов, само че извади на фокус много парадокси.
Предложението е част от пакета с оферти за държавния бюджет за следващата година. Синдикатите желаят и необлагаем най-малко с размера на минималната работна заплата.
Президентът на КНСБ Пламен Димитров съобщи, че на европейско равнище се готвят нови ограничения за справяне с неравенствата. Сред тях е бъдеща инструкция за минималните работни заплати: " И това не е никаква заблуда, нито е фантазия на комунистите. Тази тематика стои на масата на договарянията. Ще издам една загадка, която аз знам от преди няколко дни. Почти е несъмнено, че ще участва в съдружното съглашение на партиите, които ще образуват болшинството в новия Европейски парламент, на групите по-скоро “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР