Книгата на легендарната спортна журналистка Вера Маринова-Анкинсън Обръчите на Венера

...
Книгата на легендарната спортна журналистка Вера Маринова-Анкинсън Обръчите на Венера
Коментари Харесай

Книгата на Вера Маринова Обръчите на Венера ще бъде представена в Япония

Книгата на именитата спортна журналистка Вера Маринова-Анкинсън " Обръчите на Венера " ще бъде показана в Япония, оповестиха от БФХГ. На посещаване в България от през днешния ден са Кацухико Ягучи, отговорник в община Мураяма за базата " Роуз Камп ", обвързвана с олимпийските игри в Токио 2020 и началник на отдел " Образование за цялостен живот ", както и Ацуко Уатабе, писателка, издал пет книги за българската художествена гимнастика в Япония. Те бяха посрещнати от персонално от Вера Маринова-Аткинсън.

След идването си японците посетиха Музея на спорта в националния стадион " Васил Левски " и останаха впечатлени от достиженията на българските спортисти. След това те имаха среща в офиса на Българската федерация по художествена гимнастика с президента Илиана Раева.

Поводът за визитата е издаването на книгата на Вера Маринова " Обръчите на Венера ", която би трябвало да бъде показана на " Експо 2025 " в Япония.

Разговорът мина в креативна атмосфера, гостите сервираха обичайни японски дарове, а президентът на БФХГ Илиана Раева им връчи книга на японски език за българския фолклор от другите райони на България.

Снимка: БФХГ Фейсбук
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР