Кметски син подлуди полицията. Униформените в столицата задържаха отново 23-годишния

...
Кметски син подлуди полицията. Униформените в столицата задържаха отново 23-годишния
Коментари Харесай

Кметски син подлуди полицията. Бой, пистолет и арест

Кметски наследник подлуди полицията. Униформените в столицата задържаха още веднъж 23-годишния наследник на кмета на Панагюрище Никола Белишки(ГЕРБ) - Иван, поради отправени закани, заяви БНР.

Арестът е осъществен на ул. " Нишава ", откакто по-рано през днешния ден от партия " Възраждане " оповестиха, че техният народен представител Стоян Таслаков е бил атакуван и заплашван от Иван Белишки с револвер. От партията настояват още, че общо двама народни представители от " Възраждане " са били заплашвани от кметския наследник.
-->
От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за ареста. Случаят се проверява.

Междувременно в профила си във Facebook депутатът Стоян Таслаков написа: " Добре съм, оправих се с нападателя. Той има повече провали ".

Иван Белишки пък отхвърля да е заплашвал някого с ликвидиране и твърди, че карцерът му е " по поръчка " на " Възраждане ".

Не съм заплашвал. Стоян Таслаков ме удари пред входа, има камери, чакаме досъдебното, съобщи пред бТВ кметският правоприемник. На въпроса за какво е с пострадвания, Иван Белишки отговори, че е бил обичай от Таслаков и маскирани лица.

пръв заяви водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов. “Преди месец и половина - два двама наши народни представители бяха заплашвани от едно лице, престъпно проявено, за което след това се оказа, че има и сигнали от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил за това, че го търсят. Обявяват го за търсене на 7 декември, Все още не е заловен, макар че научаваме, че се разхожда напълно свободно в родния си град Панагюрище ”, изясни Костадинов. И запита дали има чадър над Белишки, без да загатва имена. Заплахи за живота си е получавал депутатът Климент Шопов от същата партия, стана ясно в края на ноември. Тогава на него му бе наложена защита от страната.

В края на април м.г. кметският наследник бе арестуван за съзнателно причиняване на пожар на непознат парцел и за нанасяне на телесна щета на служител на реда, а месец по-рано Иван Белишки възпламени съветското знаме в центъра на София.

През март 2021 година пък кметският наследник беше задържан, откакто опустоши с джипа си паркирани коли в центъра на Панагюрище и се вряза във витрина на магазин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР