Кметове ще си избират в шуменското село Цани Гинчево, айтоското

...
Кметове ще си избират в шуменското село Цани Гинчево, айтоското
Коментари Харесай

10 селища в страната си избират кмет


Кметове ще си избират в шуменското село Цани Гинчево, айтоското Чукарка, руенското Скалак, врачанските Нивянин и Ракево, плевенското Сухаче, варненските Попович и Генерал Киселово, както и във Вълчи дол и Трън.

Пет партии вземат участие в изборите в Трън - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, “Нова сила”, “Воля” и “Атака”. В изборите вземат участие и два инициативни комитета - “Да за Трънско” и "Заедно за положителното на Трънско ".

Кметът на Трън Станислав Николов подаде оставка на 29 май, като посочи персонални аргументи за решението си. Решението му обаче пристигна след абсурда за случая, при който Николов блъсна с джипа си 6-годишно дете.

ГЕРБ поддържа Цветислава Димитрова Цветкова на изборите. Арлин Антонов беше номиниран от "Нова мощ ", "Да, За Трънско " издигна Станислава Алексиева, а "Заедно за положителното на Трънско " - Божидар Страхилов.

Най-известен измежду претендентите в народен мащаб е Арлин Антонов. Той е бил шеф на Националната работа за сигурност, претендент за вицепрезидент на Жорж Ганчев и народен представител от Пазарджик в 38-ото Народно заседание от парламентарната група на Общински народен съвет, както и общински консултант в Пазарджик.

Двама претенденти ще се борят за кметския пост във Вълчи дол - Георги Тронков, повдигнат от ГЕРБ, и Людмила Петкова - издигната от Инициативен комитет и подкрепена от Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР