Кметицата на ДеБъ на столичния район Красно село Росина Станиславова,

...
Кметицата на ДеБъ на столичния район Красно село Росина Станиславова,
Коментари Харесай

Нов скандал с кметицата на Христо Иванов в Красно село - багер руши къща без разрешение, Росина Станиславова пасува

Кметицата на ДеБъ на столичния регион " Красно село " Росина Станиславова, още веднъж влезе в новините. Този път поради екскаватор, който почнал да бута къща, залепена на калкан за жилищна кооперация.

Потърпевшите съумяха да обяснят в ефира на Нова телевизия, макар спиранията на репортера на медията Румен Бахов, че в понеделник в 7 часа сутринта, били събудени от заплашителен екот. Оказало се в тясната улица " Феликс Каниц " е влезнал голям екскаватор, който почнал да разрушава остаряла къща, с цел да изникне на нейно място 5-етажна постройка.

“Има голям лист с нарушавания, най-малкото е без осведомителна табела, улицата не е отцепена, а 10 институции си трансферират топката и не направиха действително нищо до към 16:00 следобеда. Просто не работят, с изключение на с напън и то с медии “, пък написа във Facebook един от пострадалите от бездействието на Росина Станиславова.
свързани новини42733на 23.08.202123743на 11.06.2021
“Тези, които разрушават, по документи нямат право да работят по този начин, само че чакат да няма никой и да не престават. Сметнали са си го очевидно, че е по-изгодна санкцията, дружно с риска да падне прилежаща постройка, стена, помлян автомобил или умрял. Тогава ще е отговорен клошар може би? ", продължи яростно жителят на " Красно село ".

Прегърнал жълта директория, заместник-кметът на региона изясни, че документите на строителството, били обичайно положителни.

“В степен обичайно добра, с цел да може да извърши активността по ръчен прийом. Това, което е по документи, се разграничава от фактическото осъществяване “, уточни той.

" Кметът или някой от общината няма право да стопира градежи “, сподели още служителят.

Кметицата на ДеБъ Росина Станиславова обаче по този начин и не се включи в разговора пред камерата, а избра да стои настрана, увита в шал и държаща голяма дамска чанта в ръцете си.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР