Кметът Здравко Димитров организира тази сутрин среща с народните представители,

...
Кметът Здравко Димитров организира тази сутрин среща с народните представители,
Коментари Харесай

Здравко Димитров иска подкрепа от депутатите за важни проект...

Кметът Здравко Димитров провежда тази заран среща с народните представители, определени от Пловдив и региона. Те са общо 22-ма.

Градоначалникът ще показа на депутатите значимите планове, които би трябвало да бъдат решени и за които са нужни огромни средства, непостижими за локалния бюджет.

Кметът желае поддръжка за разширението на Околовръстното шосе, затварянето на външния кръг на Пловдив с пътната връзка от надлез " Скобелева майка " и Асеновградско шосе, водоснабдяването на регионалния град и прилежащите обитаеми места от каскада " Доспат - Въча ".

Всички тези планове са задействани преди няколко години, само че даже и ремонтът на Околовръстното шосе, който беше спрян през предходната година, не е е обновен.

Няма развиване и на процедурите по разширението на пътя към Пловдив, както и по пътната връзка, която ще разреши директният трафик да не влиза в града.

Свързани вести Бойко Борисов в Пловдив: С тази власт в страната в никакъв случай няма да имате Околовръстно! ВИДЕО Проектът "Въча " като парещ картоф за новия регионален на Пловдив Тотев към Комитова: Защо се бави изборът на строител на пътя Скобелева майка - Асеновграско шосе
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР