Кметът Владимир Москов се срещна с един от успешните млади

...
Кметът Владимир Москов се срещна с един от успешните млади
Коментари Харесай

Републикански шампион по мотокрос получи плакет от кмета на Гоце Делчев

Кметът Владимир Москов се срещна с един от сполучливите млади състезатели от гр. Гоце Делчев. Никола Николов Мутафчиев е играч в Семеен кодекс " Панчо Рейсинг Тийм " и е роден през 2013 година Той е Републикански първенец по мотокрос за повторно - през 2020 година в клас МХ50 и през предходната 2023 година в клас МХ65. Заслужил е републиканската си купа с присъединяване си в 20 надпревари в цялата страна.
Взел е присъединяване в 6 районни надпревари, от които печели 3 първи места и 3 втори места. В кръга от Източно европейския шампионат в Глобаре, Сърбия, Никола зае 3 място.
При присъединяване си в отборната купа на Балканските народи печели първо място в своя клас като съумява да надвие участници от Румъния, Сърбия, Турция, Гърция и Република Северна Македония.
Тази година Никола Мутафчиев взе присъединяване в Световното състезание за деца с националния тим на България, като най-малкия играч в своя клас.
Заради постигнатите от него триумфи, кметът Владимир Москов му връчи плакет за повсеместен принос в развиването на спорта в община Гоце Делчев, както и екипировка, с която да завоюва още повече надпревари. Кметът на Гоце Делчев го поздрави за постигнатите триумфи и му благодари за това, че популяризира името на своя град. Той му пожела и още доста победи през новия сезон.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР