Кметът Пламен Стоилов и председателят на Спортен клуб по тенис

...
Кметът Пламен Стоилов и председателят на Спортен клуб по тенис
Коментари Харесай

Откриха изцяло обновената зала за тенис на маса в Русе

Кметът Пламен Стоилов и ръководителят на Спортен клуб по тенис на маса (СКТМ) Дунав Петър Петров откриха през днешния ден напълно обновената зала за тенис на маса на ул. „ Щип “ в Русе. Присъстваха още зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, Мая Петрова – шеф на Ученическа спортна школа, спонсори, треньори, състезатели и родители.

През последните месеци беше осъществен главен ремонт на покрива на залата и бяха построени вътрешни и външни съоръжения. Сменена е дограмата и е осъществено вътрешно боядисване. Ремонтирани са санитарните възли, съблекалните, треньорските стаи. Фасадата на постройката също е актуализирана, построени са нови тротоари и външни стъпала.

Петър Петров благодари на Община Русе за обновената зала, която с изключение на ремонтирана, към този момент е и топлофицирана. “Всички се радваме на по-добрите условия за подготовка и ще продължим да гоним високи цели в този спорт”, съобщи господин Петров.

“Гордея се с тима по тенис на маса и извоюваната купа през тази година. Личи си, че влагате сърцето си в този спорт. Продължавайте в същия дух да прославяте Русе, а Община Русе ще продължи да ви подкрепя”, съобщи кметът Пламен Стоилов и добави, че ще е благополучен в тази зала да вижда от ден на ден деца.

СКТМ Дунав Русе е един от най-старите клубове по тенис на маса в България. Клубът е основал доста положителни състезатели, които са популяризирали Русе и България. През тази година състезателите от СКТМ Дунав завоюваха първо място на Отборния шампионат на България. На церемонията през вчерашния ден беше показан новият тим на Спортен клуб по тенис на маса Дунав, в който са включени и национални състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР