Кметът Огнян Ценков и началникът на Регионалното управление на образованието

...
Кметът Огнян Ценков и началникът на Регионалното управление на образованието
Коментари Харесай

Кметът на Видин награди 13 зрелостници за отличен успех на матурите

Кметът Огнян Ценков и началникът на Регионалното ръководство на образованието Веселка Асенова връчиха грамоти на младежите за отличното им показване на държавните зрелостни изпити за образователната 2018/2019 година.
Огнян Ценков поздрави зрелостниците за напъните, труда и постоянството, които са положили през всичките тези години. „ Основата, върху която ще надграждате, е извънредно значима, тъй като същинските провокации в живота занапред предстоят. Бъдете смели и имайте куража да преследвате фантазиите си! “, сподели той. Кметът изрази вяра, че след довеждане докрай на висшето си обучение, ще съумеят да се осъществят по най-хубавия метод, а някои от тях ще се завърнат в родния Видин, с цел да работят за процъфтяването на своя град. Той благодари и на техните учители, които със своите познания, опит, мъдрост и безрезервност са ги подкрепяли по пътя към триумфа.
Веселка Асенова също приветства отличниците: “Ще кажа всичко в три думи – вълнувам се, гордея се и благодаря! Вълнувам се, че съм измежду вас, които сте бъдещето на нашата страна, гордея се, че всички вие сте от нашия прелестен град и благодаря на вашите преподаватели, които са неизменима част от триумфите ви “.
Освен грамоти, зрелостниците получиха от кмета и началника на Регионалното ръководство на образованието книги с обръщение – мисъл на Алберт Айнщайн: „ Стремете се да бъдете не просто сполучлив човек, а скъп “.
Девет са отличниците от ППМГ „ Екзарх Антим I “ , трима от които са с оптимален брой точки (100) от зрелостните изпити – Надежда Францева, Петър Тодоров и Деян Емилов; двама - от СУ “Цар Симеон Велики “; един - от ГПЧЕ “Йордан Радичков “ и един - от ПГ “Проф. доктор Асен Златаров “.
Грамоти получиха и четирима преподаватели за оказана цялостна поддръжка в образователно-възпитателния развой на учениците от 12-ти клас – Елка Владимирова от ГПЧЕ “Йордан Радичков “, Наташа Ванкова от СУ “Цар Симеон Велики “, Боряна Борисова от ПГ “Проф. доктор Асен Златаров “ и Емил Стоянов от ППМГ „ Екзарх Антим I “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР