Кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към своите съграждани

...
Кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към своите съграждани
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол: Бъдете заедно и си помагайте!

Кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към своите съграждани с думите, публикуваме без редакторска интервенция:

„ Уважаеми съграждани, в навечерието на един от най-светлите християнски празници, Рождество Христово, желаеме от сърце да Ви пожелаем здраве, религия в положителното и топлота във всеки ямболски дом.

Пожелаваме ви постоянно да бъдете дружно с околните си, да се подкрепяте и да си помагате! Защото най-скъпият подарък не е под елхата, а е в сърцето! Там, където се усещаме най-спокойни и най-щастливи – вкъщи, в родния ни град! Съхранявайте български обичаи и дано тези празници ви донесат всичко това, за което сте мечтали!

Благодарим ви, че решихте да продължите да вървим дружно по пътя на развиването на Ямбол, към този момент пета година. Предстои ни доста работа, даже в мащабите, в които си я представяме, наподобява непостижима. Но сме уверени, че с доста труд и с общи старания, можем да реализираме доста.

Вече познавате нашия екип добре – ние сме хора, които не обичаме да приказваме, а избираме да работим. Отново ще разчитаме на вашата помощ, с цел да пазим и поддържаме всичко това, което е направено или наследено от нашите предшественици, които са работили и дарявали, с цел да го има Ямбол като град – за нас и за нашите наследници.

Ямбол е специфичен град, тъй като хората в него са специфични!

Всички виждаме, по какъв начин през последните години, в нашия град има особена гражданска сила. Заедно показахме и доказахме на цяла България, че Ямбол има с какво да се гордее – със своята история, със своите възобновени монументи на културата и със своите богати обичаи! Но нашето най-голямо благосъстояние са жителите на Ямбол!
Искаме от сърце да Ви благодарим за поддръжката през последните няколко години.

Светли празници, скъпи съграждани! Успешна, щастлива и здрава Нова година! Бъдете дружно и си помагайте! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР