Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който беше открит мъртъв в

...
Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който беше открит мъртъв в
Коментари Харесай

Кметът на Якоруда се държал странно през последните дни

Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, който беше открит мъртъв в колата си в понеделник по здрач на 8 км от града, се е държал необичайно през последните дни. Това споделят негови близки, оповестиха от прокуратурата. От няколко дни кметът се е държал по-различно, очевидно е бил обезпокоен и затворен. В един миг е изключил телефона си.
Основната версия за гибелта му е самоубийство. Районната прокуратура в Благоевград към този момент образува следствие за склоняване към самоубийство. Откритото в автомобила оръжие е персоналният револвер на жертвата. 
Не са открити следи от наличието на различен човек в автомобила на Кафелов. Той е бил с огнестрелна рана в региона на главата. По телефона му са открити две дупки, още не е доказано дали са от патрони.
Предстои проучване на материалните доказателства, чака се и умозаключение на правосъдния доктор.
 Кафелов е дълготраен кмет на Якоруда от Движение за права и свободи, с едно спиране, когато е бил член на Комисията по финансов контрол. В последните месеци е проверяван от разнообразни институции, в това число КПКОНПИ, във връзка със сигнали за спор на ползи и други хипотетични нарушавания. Според някои локални медии инспекциите вървели в неприятна за Кафелов посока.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР