Кметът на Вашингтон Мюриел Баузър очевидно е пътувала до луксозния

...
Кметът на Вашингтон Мюриел Баузър очевидно е пътувала до луксозния
Коментари Харесай

Финансирано от данъкоплатците пътуване на кмета на окръг Колумбия до луксозния голф турнир The Masters, наречен „посещение за икономическо развитие“

Кметът на Вашингтон Мюриел Баузър явно е пътувала до първокласния голф шампионат Masters на стотинка на данъкоплатеца – отписване на разноските като бизнес опция за " поощряване на спорта и икономическото развиване " в столицата на нацията.

Голямото събитие за професионален голф The Master's в Аугуста, Джорджия, е на повече от 500 благи от Вашингтон, окръг Колумбия.

Според обществения график на кмета Баузър участва на световно- прочут голф шампионат, „ като част от посещаване за спортно и икономическо развиване. “

D.C. Кметът Мюриел Баузър участва на голф шампионата Masters в Националния голф клуб Аугуста в Аугуста, Джорджия. (Том Уилямс/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Говорител удостовери за DC News Сега, откакто полетите на самолетната компания до и от Аугуста, Джорджия, бяха платени с градски средства, макар че цената на полетите не беше оповестена.

The Masters: Табло с менюта в зоната за хранене по време на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР