Кметът на Варна Иван Портних посрещна на летището световноизвестната френска

...
Кметът на Варна Иван Портних посрещна на летището световноизвестната френска
Коментари Харесай

Кметът на Варна посрещна Силви Вартан на летището

Кметът на Варна Иван Портних посрещна на летището световноизвестната френска певица с български генезис Силви Вартан. Тя дойде в сряда вечер за първия си концерт, част от прощалното турне “Завинаги Силви!”
 %d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b8-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0%d0%bd  %d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b8-1-%d0%b8_400x600
„ За Варна е чест да бъде хазаин на един от двата концерта в България! Поклон пред очарованието, гения и родолюбието на най-успешната международна звезда, която в никакъв случай не не помни родината си “, съобщи кметът, който подари голям букет на певицата. Тя кацна с полета в 20.30 ч., с 11 минути забавяне. Освен това се забави, тъй като имаше голямо количество багаж, описаха очевидци на посрещането. Със Силви Вартан във Варна дойде брачният партньор й, кученцето им и цялостен екип.  Двама малчугани от Варна Гюро и Берко първи съумяха да вземат подпис от звездата върху автобиографичната й книга и да се снимат с нея със съдействието на кмета. По-късно Силви Вартан се срещна с представители на Асоциация „ Да съхраним дамата “, магистрати, бизнес дами и общественички. На срещата участва и ръководителят на Общинският съвет Тодор Балабанов.

Силви Вартан анулира уговорената среща с почитатели на другия ден, макар че я чакаха с доста неспокойствие и цветя.Извинения сервира нейният сътрудник, който изясни, че е пристигнала на летището късно нощес, вечеряла с кмета и желае да резервира гласа си, с цел да бъде във форма за концерта вечерта.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР