Кметът на Варна Благомир Коцев трябва веднага да изпълни решението

...
Кметът на Варна Благомир Коцев трябва веднага да изпълни решението
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна дават кмета на прокурор заради Морската градина

Кметът на Варна Благомир Коцев би трябвало незабавно да извърши решението на Върховния административен съд за възбрана за влизане на колите в Морската градина. За това упорстват общинските съветници от ГЕРБ в черноморската столица, съобщи БГНЕС.


На 18 декември в определение на Върховен административен съд, което е дефинитивно и не предстои на обжалване, се анулира прекъсването на предварителното осъществяване на Генералния проект за организация на придвижването. Това значи, че възбраната за влизане на коли в Морската градина е настояща, акцентират от ГЕРБ-Варна.

Местната конструкция на ГЕРБ приканва кметът Коцев неотложно да разпореди слагането на забранителни знаци за коли на входовете на Морската градина, а не да ги пуска до частния си противозаконен паркинг на „ Хоризонт “, до момента в който се изпълни, както е оповестил във Facebook. Според тях Коцев пояснява йезуитски решението на Върховен административен съд.

Ако Коцев още през днешния ден не извърши решението на Върховен административен съд, това значи, е той се облагодетелства - персонално и фамилно, се споделя в позицията на ГЕРБ-Варна и прибавят, че ще сезират прокуратурата за изострен спор на ползи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР