Кметът на царевското село Бродилово Илия Илиев бе хванат да

...
Кметът на царевското село Бродилово Илия Илиев бе хванат да
Коментари Харесай

Кмет на село кара пиян денем

Кметът на царевското село Бродилово Илия Илиев бе заловен да кара измежду бял ден из центъра на обитаемото място, прелестно почерпен, споделя уеб сайтът " Флагман ".

Кадрите щяха да са доста смешни, в случай че в действителност казусът не е печален.

Днес, към 15:30 часа на телефон 112 идва сигнал, че Мазда с регистрационен номер А 0576 Наказателен кодекс по знамение не е провокирала преден конфликт. Водачът бил възпрепятстван да не напуща возилото, лишен му е ключа – молбата е органите на реда да се намесят незабавно, тъй като съставлява заплаха за хората.

Ето какво описа пред Флагман.бг довечера локалният гражданин Мартин Русинов, който е взел участие в гражданския ареста на селския отличник. Всъщност Илия Илиев управлява селото от доста мандати и е закрепостен. Хората си го знаели, че си попийва през деня, само че през последните година-две това му било непрекъснат табиет.

„ Прибирах се към дома ми със лекотоварен бус по ул. “Хан Крум “, до мен имаше сателит. Изплашихме се от движещата се непосредствено против нас Мазда, зад кормилото на която очевидно стоеше несъответстващ човек. Успях да отбия настрана, изскочих незабавно. Видях, че това е самият кмет. Попитах го: „ Какво правиш бе, човек, ще ни избиеш! “ Проблемът беше, че в това положение той е минал през площада, където имаше и деца. Представих си по какъв начин могат да пострадат моите деца. Заради това не му позволих да напуща автомобила до идването на органите на КАТ. Той на три пъти опита да се пусне надолу с ръчната спирачка, поради което се наложи да подпрем гумите с дърво. Кметът изиска и съвет от собствен способен другар по телефона по какъв начин да постъпи като твърдеше, че аз надали не практикувам тормоз. Чуваше се насреща, че способеното лице го поучава незабавно да напусне автомобила и да стартира да пие голямо количество вода.

До идването на полицията от Царево кметът ме предизвикваше и аз да дам проба за алкохол. Моята проба се оказа негативна, а неговата – с 0,63 промила, след което му смъкнаха номерата. Отказа да даде кръв за спомагателен разбор. Искам за този случай да не се замълчи, тъй като не може да продължаваме по същия метод до дъно “, сподели Русинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР