Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров публикува отчета за изпълнението

...
Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров публикува отчета за изпълнението
Коментари Харесай

Кметът на Търговище публикува отчета за изпълнението на управленската си програма за 2022 г.

Кметът на Търговище доктор Дарин Димитров разгласява доклада за осъществяването на целите в управническата си стратегия за 2022 година

Сред главните задания, изпълнени през годината, са обновяването на парковите пространства в града, ремонтите на улици и тротоари, разкриването на нови обществени услуги и други.

В обява на фейсбук страницата си Д-р Димитров декларира, че 2022 година е била относително сложна година и напомня, че бюджетът на общината е признат едвам през април поради забавянето и на държавния бюджет.

„ Поглеждайки обратно обаче, мисля, че някак успяхме да се нагодим и да свършим доста задания “, споделя градоначалникът. „ Продължаваме работата с наличните запаси и имам вяра, че и тази година ще продължим с обновлението на общината “, прибавя кметът.

Най-важните акценти от документа са оповестени под формата на презентация на фейсбук страницата на доктор Димитров: Пълният текст на доклада е оповестен в уеб страницата на Община Търговище. Той ще бъде прегледан на идното съвещание на Общинския съвет на 26 януари:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР