Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков обяви, че е

...
Кметът на столичния район Средец Трайчо Трайков обяви, че е
Коментари Харесай

Кмет поиска да разгледа договора на ЦСКА с държавата за Армията

Кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков разгласи, че е изискал от Министерството на младежта и спорта да му изпрати контракта сред страната и ЦСКА за построяването на нов стадион на " алените " в Борисовата градина, която е част от управлявания от него регион.

В средата на февруари в Агенцията по вписванията беше подадено заявление за регистриране на взаимното сдружение " Спортни парцели Българска войска " АД, в което с по 50 % дялово присъединяване (по 28 498 000 лева) влизат държавното сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД и " Арена ЦСКА " ЕООД. То беше вписано.

" Сънувах чудноват сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят ръководителя на СОС да ме обеси.

Без директна връзка с това, само че първото нещо, което направих като пристигнах на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде възложен контракта за взаимното сдружение на страната с ЦСКА за стадиона в Борисовата ", написа Трайков във " Facebook ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР