Кметът на столичния район Овча купел Ангел Стефанов от Демократична

...
Кметът на столичния район Овча купел Ангел Стефанов от Демократична
Коментари Харесай

Кметът на Овча купел: Защо лъжете, г-жо Фандъкова?

Кметът на столичния регион " Овча купел " Ангел Стефанов от " Демократична България " упрекна кмета на София Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) в неистина. Зад раздора стои прекъсването на ремонта на улица " Народно хоро " в квартала. Съобщение на Фандъкова гласи, че рехабилитацията секва по искане на районната администрация, което съгласно Стефанов е неистина. Ето какво написа той:

" Кметът на Столична община разгласи, че единственият инфраструктурен обект, който ще бъде спрян с актуализацията на бюджета на София е в регион " Овча купел ". Като кмет на региона декларирам, че това не дава отговор на истината. Никога и по никакъв метод нито аз, нито членове на администрацията ми, сме желали от Столична община планът за рехабилитация на улица „ Народно хоро “ в " Овча купел " да бъде спиран. Напротив, предвид на затруднената обстановка, се съгласих да се извърши поетапно, само че държах да стартира допустимо най-скоро ", изяснява Стефанов.

" Ремонтът на ул. " Народно хоро " е дълго чакан за квартала, отлаган неведнъж във времето. Това решение на госпожа Фандъкова провокира напрежение в региона и насочвам покана към нея, да изясни персонално на съгражданите ни аргументите, заради които рехабилитацията на улицата отпада от финансовата стратегия на Следствен отдел към окръжна прокуратура ", насочи зов районният кмет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР