Кметът на Стара Загора Живко Тодоров отговори на всички атаки

...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров отговори на всички атаки
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора с позиция относно Берое

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров отговори на всички офанзиви към него и общината през последните дни по тематиката с футболния Берое. Градоначалникът заключи, че в случай че стадионът на " зелените " е бил цялостен във всеки домашен мач, финансови проблеми нямало да има.

„ Същите хора, които преди говореха “Общината не би трябвало да има никаква интервенция във футбола ”, в този момент приказват “Къде е Общината? ”. Ще ви кажа къде е. Община Стара Загора устоя личния състав на терените, а от този месец поема и поддръжката на терените, откакто ми рапортуваха, че такава не се прави от месеци!

Всички спортни клубове употребяват безусловно безплатно база и консумативи. Що се отнася до акциите на Берое - откакто Топлоелектрическа централа 2 се отхвърли от собствеността си, нямаше никой, който да желае да поеме тима. Тогава част от почитателите се събраха и се заеха с тежката задача Берое да оцелее!

Те поеха акциите, не Общината! След този тежък интервал за клуба доста бяха недоволни, че Берое се бори да не изпадне. Нормално, с цел да бъдеш нагоре в таблицата би трябвало огромен бюджет, а това значи огромен спонсор. Такъв няма и до ден сегашен.

Представител на столичния фенклуб на Берое докара настоящия притежател в Стара Загора. Акциите бяха трансферирани безплатно, като клубът беше без отговорности, с изключение на някакви дребни настоящи. Аз се надявам, че финансовите проблеми, за които се приказва в тима, ще бъдат решени и поисквам триумф на Берое.

Накрая ще кажа, че един тим зависи от това какъв брой почитатели има на стадиона. Ако на всеки мач стадионът беше цялостен, финансови проблеми нямаше да има. В Германия и Англия даже в трета лига стадионите са цялостни. Само Берое!„

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР