Кметът на Созопол Панайот Рейзи и главният счетоводител на общината

...
Кметът на Созопол Панайот Рейзи и главният счетоводител на общината
Коментари Харесай

Съдът реши: Панайот Рейзи вече не е кмет на Несебър

Кметът на Созопол Панайот Рейзи и основният счетоводител на общината Златка Мусева са отстранени от служба, дефинитивно. Това реши Апелативния профилиран съд, написа " ТрафикНюз ".

``
реклама

Според магистратите, в случай че не бъдат отстранени Рейзи и Мусева могат да окажат въздействие на очевидци, които следва да бъдат разпитани.

Съдът счита, че макар, че двамата обвинени са в заплатен отпуск, той би могъл да бъде пресечен когато и да е.

Държавното обвиняване твърди, че от 2014 година до 2017 година двамата са присвоили близо 2 милиона общински пари посредством 34 контракта.

Панайот Рейзи е плащал суми по фактури за осъществени строително-монтажни работи, само че вместо по сметката на компанията, ги превеждал на физическо лице, което нямало връзка с компанията реализатор, настояват проверяващите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 2 минути) Рейтинг: 2844 | Одобрение: 1489 Този дали ще го осъдят на 20 години ? Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР