Кметът на София Йорданка Фандъкова не пожела да каже дали

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова не пожела да каже дали
Коментари Харесай

Фандъков още не казва дали ще се кандидатира за кмет на София

Кметът на София Йорданка Фандъкова не пожела да каже дали ще се кандидатира още веднъж за градоначалник. Изплъзна се с сбитото пояснение по БТВ: ”Когато наближат локалните избори ще взема решение дали още веднъж да се кандидатирам ”.
" Предстои ремонт на ул. България. Ще има неудобства за жителите през юли и август, само че за новата образователна година придвижването ще бъде пуснато ", разкри кметът на София.

" Разрешението за градежа на “Златен век” е изтекло и не е подновявано ", разяснява кметът и градежа на небостъргача " Златен век ".

" Проектът за Борисовата градина се разисква обществено. Всеки общински чиновник може да предложи промени ", добави Фандъкова. " Няколко пъти съсобствениците на къпалнята „ Мария Луиза “ желаеха да строят хотел там. Столична община ги спря ", разкри столичният кмет. " Обвинението против Евгени Крусев е по избран проблем. Проектът, за който е упрекнат е голям и зад него стоят доста хора. Съдът ще реши, а за нас поуките са ясни ", сподели още Йорданка Фандъкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР