Кметът на София Васил Терзиев възложи вътрешен одит на Центъра

...
Кметът на София Васил Терзиев възложи вътрешен одит на Центъра
Коментари Харесай

Васил Терзиев назначи одит на Центъра за градска мобилност, който отговаря за платеното паркиране

Кметът на София Васил Терзиев разпореди вътрешен одит на " Центъра за градска подвижност " ЕАД. Това е сдружението, което дава отговор за синя и зелена зона, за транспортните системи, организацията, контрола и финансирането на публичния транспорт и транспортните документи. 

 

Очаква се одитът да завърши за 45 календарни дни. Ще се ревизират по какъв начин са се провеждали процедурите за възлагане на публични поръчки, контракти, документи по тяхното осъществяване и заплащания, информации от счетоводни регистри.

 

Освен това одитът ще включва и инспекция на тримесечни и годишни доклади за осъществяването на бизнес-плана на сдружението, годишен финансов доклад и отчет за активността, както и заверяването на годишния финансов доклад на Дружеството от самостоятелен инспектор за интервала 01.01.2022 година – 31.12.2023 година, вътрешни правила и регламенти, документи, свързани с осъществяването и отчитане на транспортната задача, обявление и възнаграждение на локални налози и такси, наемни контракти, подписани от страна на управлението на ЦГМ и други

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР