Кметът на Самоков Владимир Георгиев проведе работна среща с представители

...
Кметът на Самоков Владимир Георгиев проведе работна среща с представители
Коментари Харесай

Кметът на Самоков провери изграждането на велоалея и път за пешеходци в района на Боровец

Кметът на Самоков Владимир Георгиев организира работна среща с представители на Агенция пътна инфраструктура по отношение на построяването на алея за пешеходци и велосипедисти около републиканския път II 82 в региона на Боровец.

На работната среща кметът срещна представителите на пътната организация с плана на общината и реализацията му. На срещата участваха още Красимира Костадинова – шеф на строителната дирекция, представители на компанията, която осъществя планът за ВиК Боровец – Втори стадий и управлението на КАТ - Самоков.

По този метод бяха координирани дейностите при съгласувателните производства и приемателните комисии. Бяха конкретизирани направените връзки във ВиК бранша, при които е наранена републиканската пътна мрежа, както и премахване на някои от забележките. По отношение на плана за отделяне на пешеходна зона, която да свърза курорта от вила Стрезов до финландски населено място, от Агенция пътна инфраструктура споделиха, че концепцията е доста добра и, с изключение на улеснение за туристите, ще подсигурява и тяхната сигурност. На срещата бяха огледани проектите на трасето, построената ВиК мрежа и плануваните инфраструктурни обекти. Изграждането на ВиК – Боровец на втори стадий е към завършване. С него на процедура към този момент е сменена цялата ВиК система на курорта.

На места стартира работата и по довършителните действия, които включват асфалтиране на разкопаните сектори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР