Кметът на полския град Гданск беше намушкан с нож в

...
Кметът на полския град Гданск беше намушкан с нож в
Коментари Харесай

Кметът на Гданск намушкан с нож пред очите на стотици

Кметът на полския град Гданск беше намушкан с нож в неделя вечерта по време на благотворително събитие, съобщи Франс прес, като се базира на полицията, която удостовери първите известия на няколко медии. Павел Адамович бил атакуван с нож, до момента в който бил на сцената пред стотици фенове в края на благотворителна демонстрация в Гданск.

Непознат мъж изскочил на сцената и намушкал кмета няколко пъти с нож в региона на сърцето. Адамович получил първа помощ на място, след което е бил приет в болница. В момента му се прави интервенция, като медиите приканват жителите за кръводаряване.

Нападателят е арестуван. Той е локален гражданин на 27 години. Журналистите, участвали на случая, описват, че той извикал, че е нелегално наказан на затвор и направил офанзивата като възмездие за претърпените изтезания.

Младият мъж е бил наказан на 5 и половина години затвор за ограбването на четири банки през 2013 година Пред следователите е декларирал, че в пандиза е бил малтретиран, като подчертал дебело, че всичко това се случило, до момента в който на власт била сегашната опозиционна " Гражданска платформа ".

Кметът на Гданск Павел Адамович беше член на " Гражданска платформа " в продължение на 15 години, само че през 2015 година напусна партията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР