Кметът на Перник Станислав Владимиров заплаши със съд екоминистърът Емил

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров заплаши със съд екоминистърът Емил
Коментари Харесай

Кметът на Перник заплаши министър Емил Димитров със съд, ако не спре с лъжите

Кметът на Перник Станислав Владимиров заплаши със съд екоминистърът Емил Димитров, в случай че не спре с лъжливите и рискови внушения.

Според Владимиров доста е рисково на подобен висок пост да има толкоз незапознат човек. Три месеца откакто пое министерството Емил Димитров не разбра кое е общинско сдружение и кой защо отговоря, сподели Владимиров пред бТВ.

Ние няколко месеца сме изправени пред голямо тестване. Този човек посети Перник един път, с цел да пуска нелепи смешки, след това сякаш пристигнал още един път, никой не схванал, сподели Владимиров.

Реалистично, в случай че природата продължава да е благосклонна и да има превалявания, в края на пролетта водният режим може да отпадне, уточни кметът на Перник.

Миньорският град е на воден режим от 18 ноември предходната година, а от декември е в бедствено състояние поради водната рецесия. Режимът беше омекотен безусловно преди няколко дни. При тестването на пуска на вода от „ Бели Искър” по новоизградения тръбопровод обаче оборудването дефектира. По думите на Владимиров това е обикновено и повредата е отстранена.

Уверението на компанията реализатор е, че от началото на седмицата Перник ще може да черпи вода през Мало Бучино. Перник ще мине на по-лек режим на водата. Уверението на ВиК сдружението е, че през днешния ден вода ще бъде пусната на перничани към 10 ч. Така ще бъде и в неделя.

БГНЕС напомня, че предходният министър, също от квотата на Вътрешна македонска революционна организация, Нено Димов, към този момент трети месец е в ареста. Екоминистерството провокира и една от най-големите рецесии в страната ни с вноса на боклуци от Италия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР