Кметът на Перник Станислав Владимиров видя клипа , в което

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров видя клипа , в което
Коментари Харесай

БЪРЗА РЕАКЦИЯ! Кметът на Перник настръхна, видя клипа с битото момче: Ще си получат заслуженото

Кметът на Перник Станислав Владимиров видя клипа, в което момче е унижавано и бито от нападателно момиче в града ни.
Кметът на Перник е безапелационен, че още във вторник ще бъде разследван случая и ще има съществени последици за агресорките.
„ Ще отида с екип от Община Перник на място и ще покажа поддръжка на момчето. Ще застанем до него. Ако някой си разреши да удря някой в пернишките учебни заведения или улици, ще го закъса с тежестта на цялата суровост на закона, плюс моята„, сподели Станислав Владимиров.
Битото и унижавано момче е 11 клас в Манджата, по предварителна информация на zaPernik.com. То е със специфични потребности.
„ Момичето, което е направило насилието, ще бъде разследвано и ще понесе тежко наказване. Също по този начин, ще бъде разследвано и другото момиче, което се е смяло на насилието„, безапелационен е кмета Владимиров.
Биячката от клипа учи в 6-то учебно заведение, а тази, която се смее е от 7-мо учебно заведение. Едно от девойките е осиновена щерка на някогашната директорка на учебното заведение.
„ Искам да заявя, че в Перник пазиме по-слабите хора. Хората със специфични потребности имат право на живот без принуждение и дискриминация. Агресията и саморазправата не са метод за решение на проблеми. Те са закононарушение и ще бъдат наказвани. Призовавам всички поданици на Перник да се борим дружно против насилието и дискриминирането. Нека да създадем град, в който всички се усещат в сигурност и уважавани. Особено децата. Очаквайте ме на следващия ден в класа на момчето. Ще поговоря с учениците и ще го поканя при мен в кабинета на кмета в Община Перник, с цел да получи инстуционална поддръжка в този град, а бъдете сигурни, че девойките от клипа ще си получат заслуженото “, сподели кмета на Перник Станислав Владимиров пред ZaPernik.com.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР