Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамота и парична награда

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамота и парична награда
Коментари Харесай

Тодор Попов награди Георги Халачев, ремонтирал купола на цъ...

Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамота и парична премия на Георги Халачев от с. Паталеница, който по своя самодейност, с персонални средства и труд е ремонтирал камбанарията на църквата в селото.

„ Това, което Георги е направил е доста почтено и по тази причина взех решение да удостоверявам моето, както и на целия екип на общината, отношение на почитание към неговата постъпка, тъй като такива хора би трябвало да се показват пред обществото и да получават подобаваща оценка “, сподели Тодор Попов преди да връчи грамотата на Георги Халачев.

„ Всяко положително нещо би трябвало да бъде подпомагано, да бъде презентирано и давано за образец. Колкото повече такива хора има в нашата община, толкоз по-добре. Трябва да подбуждаме хората да вършат сходни каузи. Това момче е отделило от средствата си, от времето си, от труда си, с цел да направи нещо, което никой не го е карал и не си е и мислил да го накара - просто тъй като е желал да бъде потребен на селото си. Затова заслужава почитание. И ще подемем акция във всяко село да разпознаваем хората, които са създали нещо потребно за селото, с цел да ги поздравим, да ги наградим и да ги покажем. Ако във всяко село, във всяка махала, има по 5-6 такива младежи, представете си какви хубави неща биха могли да се случат! “, добави още кметът на Пазарджик и пожела на Георги Халачев да прави положителни каузи, тъй като рано или късно положително се връща.

„ Не би трябвало да чакаме на другите да свършат нашата работа, ние би трябвало да сме участници в това общество, във всичко, което се случва и това, което се направи, да се съхранява и пази “. Това сподели младият мъж от Паталеница и си пожела е да добър образец за другите хора. „ Трябва да пазим това, което имаме и да го надградим. И да има неизменност – нещо, което се захване, да се довършва “, съобщи още Георги Халачев. Той благодари на кмета Тодор Попов за вниманието и за позитивната оценка за самодейността му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР