Кметът на община Якоруда Нурадин Кафелов се е самоубил този

...
Кметът на община Якоруда Нурадин Кафелов се е самоубил този
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Кметът на Якоруда е открит мъртъв с огнестрелна рана

Кметът на община Якоруда Нурадин Кафелов се е самоубил този следобяд. Той е открит мъртъв в колата си в местността Трещеник. По първична информация няма данни да е ликвидиране, а 63-годишният кмет се е самопрострелял, заяви " ", базирайки се на лични източници.

Сигналът в полицията е получен в 16,27 ч за открит в кола мъртъв мъж с огнестрелна рана в главата. Пристигналите служители на реда открили, че автомобилът е заключен от вътрешната страна. Уведомена е окръжна прокуратура.

Разследващите работят по версии - ликвидиране и самоубийство, като втората надвива.
 Нурадин Кафелов. Нуредин Кафелов
Нуредин Кафелов е роден на 01 януари 1958 година в гр. Якоруда. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в гр. София. Магистър - строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Завършва и Икономическия институт " Карл Маркс ".

Кмет е на общината повече от 20 година от Движение за права и свободи. Бил е и член на Комисията по финансов контрол. Женен с две деца.

През лятото по сигнал КПКОНПИ стартира следствие против него за консумиране на средства в интерес на брата на персоналния му водач.

Кафелов е имал позволение за дългоцевно и късоцевно оръжие.

Негови сътрудници споделят, че в последно време бил доста затворен и не общувал с доста хора.

За последно е бил на обществено събитие на празника на Петрич в края на октомври, когато посетител бе и президентът Румен Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР