Кметът на Община Видин Огнян Ценков  посети днес най-малката видинчанка.

Кметът на Община Видин Огнян Ценков  посети днес най-малката видинчанка. ...

Кметът на Видин Огнян Ценков посети първото бебе за 2019.

Кметът на Община Видин Огнян Ценков  посети днес най-малката видинчанка. Бебе Калина е родена на 7 януари 2019 в 10.30 часа в Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Св. Петка“.За майката Галя Цекова, на 35 години, Калина е второ бебе в семейството. И двете се радват на добро здраве. Бебето тежи тежи 3,100  кг и е дълго 49 см.
Кметът Ценков  подари букет и връчи парична помощ на майката, с която семейството да осигури най-необходимото за новороденото. “Много се радвам, че днес съм тук, за да поздравя Галя за нейната втора рожба. Най-голямата радост за всеки родител е раждането на дете. Желая много щастие, успехи и късмет на цялото семейство. На малката Калина пожелавам да расте щастлива и да има безгрижно детство“ – каза той.
Кметът поздрави също и екипа на АГО, началникът  на отделението д-р Слави Любенов и операционната акушерка Владислава Славова, които са част от екипа, участвал при раждането. Той им пожела много здраве, професионални успехи и през 2019 година в болницата да се родят повече деца. Огнян Ценков  подчерта, че Община Видин ще продължи да подкрепя усилията на колектива и ще помага за подобряване на базата в отделението.

Източник: actualno.com