Кметът на община Сърница Неби Бозов получи от заместник министър-председателя

...
Кметът на община Сърница Неби Бозов получи от заместник министър-председателя
Коментари Харесай

Сърница получи приз за иновации и добро управление

Кметът на община Сърница Неби Бозов получи от заместител министър-председателя по ръководство на европейските средства господин Атанас Пеканов премията за Европейски етикет за нововъведения и положително ръководство на Община Сърница. Това стана по време на Годишната среща на локалните управляващи, проведена от Националното съдружие на общините в Република България.

Наградата се връчва за втори следващ път на Сърница и съставлява документ за качество на цялостното ръководство в общините, като ръководството се прави оценка по единни критерии и знаци, създадени от Съвета на Европа, годни за всички страни членки. С него се удостоверява, че дадена община дава отговор на европейските стандарти за качество на ръководството на локално равнище.

“Искам да изкажа признателност на сътрудниците от Общински съвет Сърница и общинска администрация за този следващ триумф, който постигнахме дружно – акцентира кметът Неби Бозов. - Усърдната и всеотдайна работа на всички ни е високо оценена както от нашите съграждани, по този начин и от държавните институции. Заедно всеки ден развиваме и надграждаме идеята Община Сърница “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР