Кметът на община Сандански – Кирил Котев, с благословията на

...
Кметът на община Сандански – Кирил Котев, с благословията на
Коментари Харесай

Кметът на Сандански откри нова детска градина

Кметът на община Сандански – Кирил Котев, с благословията на Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим откри нов корпус към филиал „ Лилия “ на ДГ „ Здравец “, град Сандански. „ Изключително съм благополучен, че мотивът на днешното събитие са децата и тяхната нова детска градина. Пожелавам им да бъдат здрави, да порастват щастливи и тук постоянно да се чува детски шум и смях! “ – пожела кметът Котев.

Филиал „ Лилия “ ще обезпечи места за 150 деца, разпределени в 6 групи. Мястото, където ще се образоват децата, е изцяло преустроено и реновирано, снабдено с нова покъщнина, красиви и пъстроцветни завивки. Отоплението е обезпечено посредством парна апаратура на газ.
За потребностите на децата са обезпечени и оборудвани шест пространства за разпределение и сервиране на храната. Условията са съобразени с всички условия на РЗИ, сложени са нови стерилизатори и кухненски уреди. Предстои прилежащите външно пространство и двор да бъдат озеленени и облагородени.

По мотив формалното събитие, което се трансформира в празник, децата от ДГ „ Здравец “ показаха пред всички посетители, измежду които управлението на община Сандански, началника на РУО – Благоевград – Ивайло Златанов и доста родители, креативна стратегия с доста песни и танци.
Община Сандански сполучливо осъществя своята целенасочена политика към развиване и надграждане на просветителната среда и измежду най-малките поданици. Концепцията на управлението на общината и приоритет в ръководството е да се усъвършенстват изискванията за израстване и образование на децата, с цел да имат пълноценно и радостно детство. Това е следващата детска градина, която обновява общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР