Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към своите

...
Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към своите
Коментари Харесай

Кметът на община Родопи поздрави съграждани и гости за Рож...

Кметът на община „ Родопи” Павел Михайлов насочи привет към своите съграждани и посетители на общината с настъпването на Рождество Христово.



„ От свое име и от името на общинска администрация „ Родопи” от сърце са пожеланията на първо място за здраве на Вас и околните ви, доста топлота в сърцата и домовете ви, благополучие и шанс!

За повторно изпращаме година странна, спорна, година на доста тествания и компликации за всеки един от нас. Година, която още веднъж ни съобщи най-важния житейски урок, а точно, че здравето и опората от околните хора е най-голямата мощ, която може да имаме”, се споделя в приветствения адрес.

Павел Михайлов насочва обръщение всички да сме дружно, по този начин както е фамилията. " Рождество Христово още веднъж ще ни подсети, че е време да поспрем най-малко за малко конкуренцията с времето, да погледнем с положителни очи на индивида до себе си, да усетим обичта и поддръжката на околните и приятелите. А, когато се наложи, да разчитате на помощта на общинските структури. Защото ние, Вашите чиновници от общинска администрация и обществените звена, сме подготвени да ви подадем ръка и да ви спомагаме със знанията, опита и опциите, с които разполагаме”, обръща се към жителите на общината кметът Павел Михайлов.

Обръщението приключва с пожелания за здраве, шанс във всеки дом, благоденствие и триумфи във всяка начинание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР