Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим участва заедно със спортния

...
Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим участва заедно със спортния
Коментари Харесай

Делегация на ДПС участва в откриването на спортен комплекс в Силиври

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим взе участие дружно със спортния министър на Република Турция доктор Мухаррем Касапоглу в откриването на нов състезателен комплекс, носещ името на международния първенец Наим Сюлейманоглу в истанбулската община Силиври.
 Silivri
Сред формалните посетители на церемонията бяха още депутати в турския Меджлис, представители на разнообразни политически партии, а в българската делегация бяха още националният представител от Движение за права и свободи Адлен Шефкед, ръководителят на Общинския съвет в Кърджали Юсеин Ахмед, общински съветници.

В тържеството се включи и братът на Наим – Мухаррем Сюлейманоглу.
 Silivri2
„ Наим Сюлейманоглу потвърди с метода си на живот по какъв начин човек би трябвало да отстоява своите права и свободи и да живее с гордо вдигната глава. Почетен жител на Община Момчилград, той остави една незабравима диря както в международния спорт, по този начин и в сърцата на милиони хора, трансформирайки се в лъч вяра за стотици хиляди български жители, подложени на репресии от тоталитарния режим. Славата, която извоюва Наим за България и Турция го трансформира в знак на вярата, другарството и положителните връзки сред двете страни. Гордост за две прилежащи и другарски страни, които постоянно ще помнят триумфите и непримиримия дух на Джобния Херкулес ”, съобщи кметът на Момчилград Илкнур Кязим.
 Silivri3
Тя съобщи поздравите на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и на цялото управление на Движението. Г-жа Кязим подари на доктор Мухарем Касапоглу картина на паметника на Наим Сюлейманоглу в Момчилград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР