Кметът на община Марица Димитър Иванов приветства празника на общината,

...
Кметът на община Марица Димитър Иванов приветства празника на общината,
Коментари Харесай

Приветствие на Димитър Иванов по повод празника на Община Марица - 25 март

Кметът на община " Марица " Димитър Иванов приветства празника на общината, който се пада на 25 март. Ето какво написа той:
Прочетете още
" На светлия християнски празник Благовещение – 25 март означаваме 36-та годишнина от учредяване на Община Марица и всички, изпълнени с добрина и оптимизъм, отваряме сърцата си един към различен.

Повече от 12 години фокусът ни е ориентиран към създаване на просперираща и привлекателна за вложения и за живеене община. Поставихме си високи цели и цели и успяхме да притеглим средства за благоустрояване на обитаемоте места. 

Децата са нашият приоритет. Те са нашата наслада, горделивост и смисъл. За тях построихме нови детски градини, реновирахме образователни заведения, изградихме спортни зали и пространства, в които да играят и продължаваме… Загрижени за опазването живота и здравето на жителите в общината, изградихме площадки за образование на учениците по сигурност на придвижването, непрестанно поддържаме спортните клубове и развиваме действия, свързани със здравословния метод на живот на дребни и огромни. Полагаме грижи за духовното израстване и предпазване на културното завещание, като осъществяваме планове за възобновяване на читалища, възобновяване на самодейни сформира, финансиране на участия в национални и интернационалните състезания. 

Работим интензивно за по-доброто качество на живот, за основаването на удобна просветителна и обществена среда на всеки наш съгражданин. Ще продължаваме да работим за възстановяване на инфраструктурата, за създаване на пречиствателни станции и канализационна мрежа. 

Щастливи сме, че бизнесът демонстрира интерес за вложения в Община Марица и се основават условия за работа на жителите, което се дължи освен на неповторимото местонахождение, само че и на доверието към нас от страна на български и задгранични бизнесмени.

Вдъхновени от образеца на нашите прародители, ние продължаваме да съграждаме и развиваме общината, в която живеем, основали сме домове, фамилии и наследници. Визията ни за бъдещето на Община Марица е непроменяемо обвързвана със предпазване на традициите, създаване на просветителна и обществена среда, която обезпечава европейски статус на всеки наш гражданин.

За мен е голяма чест, привилегия и наслаждение да ви поздравя за празника на Благовещение и на Община Марица! Бъдете здрави и щастливи, положителни и сполучливи в делата си, вярвайте в положителното и творете хубост, която да усещайте към себе си! Благодаря ви за ежедневните старания и приноса нашата община да става все по-добро място за живот и реализация, за творчество и за красивото бъдеще за децата ни!

В благополучие и мир да пребъде Община Марица!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДИМИТЪР ИВАНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР