Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова приветства на 27 ноември

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова приветства на 27 ноември
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч приветства участниците в обучителната програма „Планирай мечтите си“ на BASE

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова приветства на 27 ноември 2022 година участниците в новата обучителна стратегия „ Планирай фантазиите си “ на Бизнес Академия за започващи бизнесмени (BASE), предопределена за локални бизнесмени.

„ Винаги съм защитавала локалния бизнес, той търси своето сполучливо развиване, образци и представители. Факт е, че за повторно организираме тази обучителна стратегия в Ловеч и имам вяра, че вие, които сте в залата, ще стане част от това сполучливо развиване. Проектът е превъзходен и дава късмет за сполучлив стартъп “, сподели в приветствието си кметът Корнелия Маринова.

Обръщения към присъстващите направиха още Соня Демирева, административен шеф на СЖББ, Лидия Шулева – екс вицепремиер на България, някогашен народен представител и евродепутат, член на УС на СЖББ, регионалният шеф инж. Светослав Славчев и Алек от фондация „ Америка за България “. В откриването взе участие и Ирина Митева, шеф на Дирекция „ Бюро по труда “ – Ловеч.

„ Смея да кажа, че имам персонален принос този курс да се организира за повторно в Ловеч, виждам доста младежи, които най-вероятно не помнят, че аз бях народен представител от Ловешка област и Ловеч е доста близо до сърцето ми. Винаги се пробвам да оказвам помощ на този прелестен край “, сподели Лидия Шулева, която изнесе и първата лекция от курса.

Програмата „ Планирай фантазиите си “  е план на Фондация „ Америка за България “ и Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ).  Занятията ще се организират всеки четвъртък от 17.30 ч. до 20.30 ч. в заседателната зала на Общински съвет – Ловеч. Програмата се състои от 12 присъствени занятия.  Започва на 27.10 2022 година и приключва на 23.02.2023 година Завършилите сполучливо програмата получават документ.

Припомняме, че първата стратегия на Академията започва в Ловеч на 16 юни 2020 година с 30 участници и приключи с 16 бизнес плана.

Повече за стратегия BASE – Бизнес академия за започващи бизнесмени, виж тук.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР