Кметът на община Кюстендил инж. Атанасов и ресорният зам.- кмет

...
Кметът на община Кюстендил инж. Атанасов и ресорният зам.- кмет
Коментари Харесай

Инж. Огнян Атанасов: Община Кюстендил ще продължи традицията да поема всички разходи за стадион „Осогово”

Кметът на община Кюстендил инж. Атанасов и отрасловият зам.- кмет по спорта Кристиян Иванчов се срещнаха с представители на спортните клубове от града на стадион Осогово. Бяха разисквани проблеми свързани с поправки на спортните уреди, поддръжка на стадиона, вложения, организация на паркирането. Кметът инж. Атанасов увери присъстващите, че община Кюстендил ще продължи традицията да поема всички разноски за стадион „ Осогово “ и да не се събират наеми от клубовете. В началото на срещата кметът и зам.- кметът обявиха, че решенията ще бъдат вземани дружно със спортните деятели, тъй че да подсигуряват естествената им работа и високи спортни триумфи.
Финансирането на нова лекоатлетическа писта, която ще се употребява освен от интензивно спортуващите, само че и от целият град, беше несъмнено като приоритет от присъстващите.
Инж. Атанасов уточни, че задачата е да се вземат решенията дружно, а не „ кметът сподели “.
„ Два пъти се натъквам на обстановката: Новият кмет забрани, а новият кмет не знаеше “, безапелационен е инж. Атанасов.
Кметът инж. Атанасов уточни, че ще бъде направено всичко допустимо минералната вода да стигне до стадиона, каквото предложение имаше като общински консултант треньорът Валентин Райчев.
„ Имаме желанието и положителното предпочитание да продължим да развиваме спортната база, да се създадат поетапно усъвършенствания, посредством медиация да се опитаме да решим там където има проблеми сред клубовете, там където е належащо да се създадат отстъпки от едната или от другата страна. Ние пък респективно ще поемем задължения за възстановяване на изискванията във въпросните зали и искахме да чуем за ваши наболели проблеми и да помолим да говорите с членовете на вашите клубове да можем по- дълго време да запазим базата. Ако ви прави усещане някъде да има проблеми- да вземем за пример течове, да подавате сигнали навреме. Най- към този момент желаеме да ви чуем вас, да чуем вашите проблеми, да забележим какво може да бъде решавано и сме отворени към оферти “, съобщи инж. Атанасов.
„ По всяко време можете да се обръщате за всичко към нас, с цел да могат зародилите проблеми да бъдат решавани, съобщи отрасловият зам. – кмет Кристиян Иванчов.
„ Пак споделям, няма да стане всичко едновременно с магическа пръчка, ще се прави поетапно според от финансовите благоприятни условия. Надявам се да няма несъгласия за какво първо е едната зала, след това другата- всички сте значими, според от финансовия запас, с който разполага общината ще се работи поетапно “, посочи инж. Атанасов.
Имаше предложение залите на стадиона да се употребяват по график от всички треньори, както е практиката в учебните заведения с физкултурната зала.
„ Нека с графици, приемливост и човещина между тях да създадем по този начин, че всички да работим “, сподели Слави Кашкин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР