Кметът на община Кресна Николай Георгиев прекрати своето членство в

...
Кметът на община Кресна Николай Георгиев прекрати своето членство в
Коментари Харесай

Кмет напусна БСП, оставал при хората

Кметът на община Кресна Николай Георгиев приключи своето участие в Българска социалистическа партия със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на Българска социалистическа партия в града, съобщи  Радио Благоевград .

Като жител, той приема за своя единствена политическа идея отсега нататък ползите на своите съграждани и заявява още веднъж пред тях верността си към правилата на свободата, мира, хуманизма, равенството и справедливостта.

Георгиев акцентира пред тях, че ще продължи да се застъпва с цялата тежест на своя престиж за техните цивилен права и за опазването на тяхното персонално и групово достолепие.

Като кмет на община Кресна, Николай Николай Георгиев намира за по-почтено, по-честно и по-отговорно да продължи да извършва своите функционалности, без да се преценява в бъдеще с партийната дисциплинираност или решенията на партии, тъй като в избрани случаи те могат да се разминават с ползите на локалната общественост.

Николай Георгиев се обръща с зов към представителите на всички политически партии в Община Кресна и към своите съграждани, без значение от техните пристрастия, да се водят във всичките си дейности само и единствено от ползите и волята на локалната общественост.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР