Кметът на община Етрополе инж. Владимир Александров и Председателят на

...
Кметът на община Етрополе инж. Владимир Александров и Председателят на
Коментари Харесай

Кметът на община Етрополе и Председателят на ОБС - Етрополе присъстваха на делегатско заседание в НСОРБ

Кметът на община Етрополе инж. Владимир Александров и Председателят на Общински съвет - Етрополе госпожа Боряна Керемидска участваха в два следващи дни на Регионалните делегатски съвещания, проведени от Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/.

Срещата се организира на 9 и 10 януари в гр. София и на нея кметовете обмениха опит, разискаха положителни и неприятни практики, обрисуваха своите цели и разискваха стратегиите за финансиране.

Европейското финансиране дава изключителни благоприятни условия за общините, само че умелото ръководство на тези благоприятни условия остава съществено предизвикателство за общинските управления, разяснява в своето изложение кметът на община Белица и член на УК на НСОРБ Радослав Ревански на срещата на кметовете и ръководители на общински препоръки от Югозападния регион.

Кметът на Столична община Васил Терзиев, който е алегоричен хазаин на районното делегатско заседание на Националното съдружие на общините в Република България, приветства участниците във форума.

Столичният кмет пожела на своите сътрудници здраве и доста триумфи в персоналните и публични каузи през новата година.

На форумът бяха определени четирима представители на Югозападен регион, които ще бъдат част управителния съвет на Сдружението. През февруари месец ще се организира Общо заседание на НСОРБ, на което следва да бъдат определени и управителните органи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР