Кметът на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков, общинските съветници

...
Кметът на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков, общинските съветници
Коментари Харесай

Кметът на Бяла Слатина Иво Цветков официално стъпи в длъжност /снимки/

Кметът на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков, общинските съветници и кметовете на кметства поставиха през днешния ден клетва и стъпиха в служба. Тържественото първо съвещание на Общински съвет – Бяла Слатина за Мандат 2019 – 2023 откри регионалният шеф Малина Николова.
„ Вярвам, че както и до момента, общинските съветници, кметът на община Бяла Слатина и кметовете на кметства, със своите решения ще работите за развиването на общината и ще бъдете поръчител на правата на общността, отбрана на справедливостта, съблюдаване законосъобразността в актовете и решенията, които приемате. Желая Ви чуваемост, убеденост и доста триумфи! “, означи Малина Николова.
След тържествената гала по полагане на клетва, инж. Иво Цветков изрече признателност за поддръжката и доверието.
„ Като кмет на Община Бяла Слатина желая да уверя, че ще работим с разум, дух и сърце за реализиране на всички значими и верни решения за благосъстоянието на жителите на общината. Вярвам, че дружно ще реализираме сполучлив Мандат 2019 – 2023 “, съобщи Иво Цветков.
След извършеното гласоподаване, за ръководител на Общински съвет – Бяла Слатина беше определена Веселка Борисова.
„ Заставам още веднъж пред Вас и за повторно поемам виновната служба на Председател на Общински съвет –Бяла Слатина. Гласуваното доверие ме стимулира и в това време задължава да не преставам да работя с хъс и сила. Вярвам, че с сътрудниците в новосформирания общински съвет няма да позволим партийните пристрастия да вземат връх и водещо пред нас ще бъде развиването на общината в полза на нейните поданици “, показа при стъпването си в служба Веселка Борисова.
На тържественото съвещание участваха също националният представител Красен Кръстев, заместител регионалният шеф Мирослав Комитски, жители и общественици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР